Novinka
NOVÉ DRUHY PEČIVA
31.03.2016
Díky naší skvěle vybavené pekárně v Čestlicích jsme se konečně mohli pustit i do náročnějších kousků.
Od dnešního dne si můžete na Zlatém Andělu a v Čestlicích koupit máslové koblihy smažené na přepuštěném másle Ghí. Na výběr je meruňková a jahodová náplň (džemy obsahují 49 % ovoce a třtinový cukr).
Dále jsme začali vyrábět vlastní produkty z plundrového těsta. Abychom dodrželi tradiční francouzské receptury, dovážíme speciální druh mouky přímo z Francie. Těsto obsahuje velmi kvalitní máslo a necháváme je fermentovat, aby bylo krásně nadýchané. Zkusit můžete několik druhů baget, olivový či ořechový chléb nebo sladkou variantu jako croissant, twist s vanilkovým krémem a rolku s kvalitní italskou čokoládou.
Další novinkou jsou naše vlastní máslové rohlíky a pletýnky.
Přijďte ochutnat!